Sunday, August 12, 2012

Pergi Tanpa Alasan

Pergi Tanpa Alasan - Eren




Aku mencintaimu bagaikan langit memeluk bintang
Aku lukiskan cinta di hati tak terbatas lagi

Aku mencintaimu bagaikan langit memeluk bintang
Aku luksikan cinta di hati tak terbatas lagi
Cinta yang dulu bersemi kini menjadi masa laluku
Hatiku hancur tiada berkeping bagaikan segelintir debu

Kepergianmu tanpa alasan yang pasti
Kau buat hatiku kini lemah tak berdaya
lyricsalls.blogspot.com
Semakin hancur hatiku ini tanpamu
Ku tak bisa berdiri tegak dan bernafas lega

Kepergianmu tanpa alasan yang pasti
Kau buat hatiku kini lemah tak berdaya
Semakin hancur hatiku ini tanpamu
Ku tak bisa berdiri tegak dan bernafas lega

Semakin hancur hatiku ini tanpamu
Ku tak bisa berdiri tegak dan bernafas lega


Untuk Download Lagu Ini..sila click DISINI

Lagu Ini adalah permintaan cik Rina

7 comments:

ahsfantasy24 said...

menyentuh hati..

Minah Kiwi said...

sedap sangat lagu nie kan ahsfantasy24...thank you for your comment dear

Anonymous said...

luv u so much cik minah sayammmmm

Minah Kiwi said...

luv u too cik rina.......selamat hari raya

Anonymous said...

Syok la lagu nie.. boleh layan feel.. teringat kat kekasih lama.hehe.. Boleh nangis camni. hehe... Selamat hari raya kepada Minah kiwi & ahsfantasy24

arnabpontian said...

Syok la lagu nie.. boleh layan feel.. teringat kat kekasih lama.hehe.. Boleh nangis camni. hehe... Selamat hari raya kepada Minah kiwi & ahsfantasy24

Minah Kiwi said...

hah..lagu nie memang best pun..ini idea cik rina suruh upload kat sini.. Selamat Hari Raya gak buat arnabpontian

Minta maaf zahir dan batin