Tuesday, July 21, 2009

Pengumuman Pemenang Contest Minah Kiwi


Salam Uollss...


Wah mesti Uollss...semua sedang tercangak depan laptop mahupun komputer masing sedang menunggu pengumuman Pemenang Contest Minah Kiwi yang telah diadakan seminggu yang lepas.

Minah Kiwi menerima banyak penyertaan untuk contest iteww... dan hari ini Minah Kiwi akan mengumumkan Pemenang yang bertuah iteww!!!

Cepat tutop mata Uolllss.... dan celik balik untuk mengetahui pemenang iteww..adakah Uollss pemenang yang bertuah iteww

Diumumkan Pemenang Bertuah Contest Minah Kiwi adalah


And the lucky winner iteww adalah




Effa Corner



http://effacorner.blogspot.com/



Wah Effa Corner Menang Contest Minah Kiwi!!!




Syabas dan Tahniah dari Minah Kiwi kepada Effa Corner.. kerana berjaya menjawab dengan betul ketiga-tiga soalan iteww...


Kepada yang tak menang...Minah Kiwi harap Uollsss...tak sentap yerr.. InsyAllah Minah Kiwi akan buat contest lagi!!


Dan Hadiah yang Dimenangi oleh Effa Corner iteww adalah



Sebuah ipod shuffle


Minah Kiwi akan contact Effa Corner melalui email..untuk meminta alamat rumah (untuk tujuan post) dan sila berikan sekurang-kurangnya 2 minggu untuk hadiah iteww sampai ke rumah anda...kerana post dari UK ke Malaysia mengambil masa yang lama..


Minah Kiwi TIDAK menggunakan Post Laju...Maka hadiah iteww tidak dijamin akan sampai esok hari!!


Tahniah Sekali Lagi dari Minah Kiwi kepada Effa Corner


Harap Maklong

22 comments:

Tipah Tertipu said...

aku dah agak dah..aku tak menang

Yang Tertipu

Tipah Tertipu

m u n g e r said...

waaaa.... nape den xmenang nih...
ape salah den??/ waaaaaaaaaaaa...

eyes143.. said...

huhu..
tak sempat nk join da tutup..
waaaa... >_<

Ayu said...

nk ipod jugakkk....!!! uwaa..

RobinHood said...

wah........
nak gak 1!

aRien de GreaT said...

minah..per jwapanyer??wah..sioknya...dpat mp3 gitu..wawawaaaaa..cepat buat kuiz lgi minah..hehehe

Miss Lazer said...

pergghh minah kenapa aku tak menang..sentap abis aku camnie

naim rahmat said...

aku kalah !!! tension aku

LuVidA^^ said...

uwa..huhuk...besnye adiah..ipod.
ugi x menang.
akak minah..nnti btau jwpan ek..?
hehe..

.:Mas Ayu @ Minah Kiwi:. said...

luvida..nanti minah bagi tahu jawapan dia yer..

Caynie De said...

nyesal la xsmpt masuk aritu..ipod shuffle lagi tu tau..huuhh

PrinZeAlfiE said...

buat la contest lg cik minah kiwi!! hehehe

mat debab said...

aku dah agak..aku kalah

Nine said...

wahh..best nya pemenang dapat iPod..
Tahniah2..

PinQib said...

for real ??
dapar ipod shuffle??
hehe.. minah kiwi, kite mau jgk..
wat la kontewst lgik

noor afzan said...

wahh..
rugi x join..Tapi serius tak tau jawapan soklan ke 3..
apa jawapannyer minah kiwi..?
nak tau nih..
huhu~

TokNabe said...

Toknabe lambat datang sini.... contest dah tutup, dah ada pemenangnya tu.

.:Mas Ayu @ Minah Kiwi:. said...

dah umumkan pemenang hari selasa lepas..

biasala..adat contest..ada yang menang and ada yang kalah

PeErA said...

akak,,,
sori ye,,,
kua tjok,,
akak bz ke skg?
lme xnmpk,,,
akak xmsuk blog adik pn,,
:menung

zulhafiz said...

wah menang ipod..rugi tak join dulu

pErEmpUan said...

erk..cepat nye tutup minah kiwi =( alamak melepas..baru jek nk tnya. da tutup.da de pemenang huhuu

buat ler lagi minah kiwi heee

.:Mas Ayu @ Minah Kiwi:. said...

nanti minah wat contest lagi