Tuesday, June 23, 2009

Minah Kiwi di Tagged oleh Awrapurnama

Salam uollss

Hari nie Minah Kiwi ditagged oleh kawan baik Minah Kiwi..kata beliau..Minah Kiwi@ Mas Ayu adalah dalam top 10 list yang dia nak tagged. So Minah Kiwi akan jawab tagged beliau...Terima Kasih Awrapurnama kerana tagged Minah Kiwi yer kaedahnya!!

1) Copy gambar amal Islam di bawah. Copy satu post ni pun tak ape. Mudah dan menjimatkan masa. harapnye gitu..


2. Kemudian Minah Kiwi perlu memilih 10 orang sahabat Minah Kiwi dan suruh mereka membuat perkara yang sama.


Antara yang Minah Kiwi pilih adalah

1. Peera
2. The Four Horsemen
3. Jojie
4. Munger
5. Tuediak
6. Rudz
7. Lengang Kangkung
8. Chinta
9. Kiji
10. Poi


Alhamdulillah. Selamat dibereskan. Marilah bersama-sama menuju ke arah mesej yang gambar di atas sampaikan. InshaAllah. Semoga berjaya! Very simple!

12 comments:

apLe dE GadiZ said...

aple x fhm la yayunk..doyaii..ahax

.:Mas Ayu:. said...

apa yang aple x faham tue??? kalau aple x faham.. Minah Kiwi lagi tak faham kaedahnya!!!

pefing kejap (sambil berkipas tangan)

Awrapurnama said...

salam wbt..
as minah kiwi ya? hu2.. ap2 pun, trimas sgt.. cm 1 penghargaan minah kiwi sudi terima.. hu2..

.:Mas Ayu:. said...

semua tagged yang Mas Ayu @ Minah Kiwi terima harus dijawab gitewww!!!

hehehe.. thanks for tagging me.. yaa!!

Anonymous said...

minah kiwi ditagged???

betul ke ni???

.:Mas Ayu:. said...

betul la.. i ditagged giteww

pais said...

oiitt minah kiwi.. aku dah abis exam.. free giler la..mesti hang jeles ngan aku!!

syam amir said...

tag pasal apa tue

m u n g e r said...

minah kiwi...den xpaham la... hahah... kono paste kek blog den ko??? wakakaka

.:Mas Ayu:. said...

hah...copy paste jer gambo amal islam 100% tue munger.. pastu munger listkan 10 orang sahabat rapat blogger munger.. untuk theyollss buat benda yang sama

Anonymous said...

syabas diucapkan buat minah kiwi kerana ditagged

.:Mas Ayu @ Minah Kiwi:. said...

syabas juga diucapkan buat anonymous