Wednesday, September 16, 2009

Kad Raya Datang Lagi.. Thank You Uollss Kasi Kad Raya kat Minah Kiwi

Salam Aidil Fitri Semua

Lebaran Aidil Fitri bakal menjelma tidak lama lagi..dan semua umat islam seluruh dunia akan menyambot 1 syawal dengan meriah sekali (meriah ke raya kat sini???)

Sejurus dengan itu ... Minah Kiwi ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidil Fitri kepada semua yang mengenali Minah Kiwi mahupun Mas Ayu (resipi). Di kesempatan ini Minah Kiwi ingin menyusun sepuluh jari tangan ingin memohon maaf zahir dan batin jika Minah Kiwi ada tersalah cakap or terkasar kata ataupun entry2 Minah Kiwi yang sensitive kepada some readers.

(Apahal skema plak ayat Minah Kiwi hari nie)

Ini Kad Raya dari Minah Kiwi untuk uollss..jangan lupa amik kad raya nie



Sila semua amik kad raya dari Minah Kiwi ini (google jer)




Time uollss makan ketupat mahupun lemang atau dodol.. ingatla Minah Kiwi kat sini.. makan biskut mary cicah air kopi jer pagi2 raya..


Di sini ada beberapa bloggers yang sudi memberi Kad Raya kepada Minah Kiwi and Minah Kiwi appreciate sesangat.. Mekasih uollss semua


Kad Raya dari Tweety Peak


Kad Raya dari Hasfa Nasi Lemak Kancil



Kad Raya dari Munger



Kad Raya dari Afifiee


Kad Raya dari Puyu


Kad Raya dari Kak Syahadah


Kad Raya dari Faarihin


Kad Raya dari Adi Putra



Kad Raya dari Ixora


Kad Raya dari Arien De Great


Kad Raya dari Encik Kacak


Kad Raya dari Kak Mimieloma


Kad Raya dari Seri


Kad Raya dari Deeja


Kad Raya dari Kirrule


Kad Raya dari Noorhodza




Kad Raya dari Tue


Kad Raya dari Kak Ieda



Kad Raya dari Kak Mimieloma

Kad Raya dari Abang Din Lorry


Kad Raya dari aMy



Kad Raya dari Dot2


Kad Raya dari Akukahmilikmu (Sara)


Kad Raya dari Din 3187

Kad Raya




Dan di kesempatan ini Minah Kiwi minta maaf jika tak sempat tempek kad raya mana-mana bloggers yang beri kepada Minah Kiwi..maybe Minah Kiwi tak perasan atau terlepas pandang...


Selamat Hari Raya Aidil Fitri Semua


24 comments:

Kirr_rule said...
This comment has been removed by the author.
Kirr_rule said...

krule jgk nk mengucapkan selamat hari raya buat minah kiwi d harap minah beraya dgn meriah walau pun d mner jua minah berada ....salam aidilfitri minah

Aidy Shahiezad said...

selamat hari raya gak untuk minah kiwi... huhuhu... ;)

IxoR@ said...

Minah Kiwi,

Selamat Menyambut Lebaran...

sudikanlah menerima kad raya dr ixora, boleh ambil dan gantung diblog MK ye....

:D

IxoR@ said...

Minah Kiwi,

Selamat Menyambut Lebaran...

sudikanlah menerima kad raya dr ixora, boleh ambil dan gantung diblog MK ye....

:D

aRien de GreaT said...

minah..dtg blog arien a.s.a.p..heheh..
amek kad rya dri i k..
ikhlas ni..xpblish pun xpe..jnji minah u amek k...

PrinZeAlfiE said...

mandi di kolam anak itik tok wi,
sambil berteduh di pohon jati,
salam aidilfitri buat minah kiwi
ampun maaf dipohon ikhlas dari hati.

SELAMAT HARI RAYA

amani said...

Hai minah...di kesempatan nie amani familys ingin menyusun 30 jari lah kesemuanya dicampur sama hubby n baby utk memohon maaf kiranya byk sgt berdosa,salah entah apa2,ada makan klu pernah ada,atau apa jua perbuatan yg mengores hati yg tersengaja agaknya...semoga d lebaran yg mulia ini kita sama2 meraikannya dgn penuh kesopanan dan kesusilaaan serta bersyukur kpd ilahi atas apa jua anugerah wlupun ianya sebesar zarah..semoga bahagia,gembira,ceria n sejahtera hingga ke syurga...:)

IxoR@ said...

MK,

thanks...cun rasanya bila berderet kad raya kt blog MK...

salam lebaran...i miss u too.

IxoR@ said...

MK,

thanks...cun rasanya bila berderet kad raya kt blog MK...

salam lebaran...i miss u too.

al-basri said...

kad raya ni aku ambik... hiks hiks

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR DAN BATIN BUAT MINAH KIWI

hik hik.. terus sebak, masya Allahhh

Kirr_rule said...

MINAHHHHHHHHH!!!! mane kau cpt masuk blog kirrule amek kad ray cepat.. lps tu tepek kt blog minah kiwi ok .. hehhe tq tq cpt2 taw

Abg Din said...

Minah Kiwi...

Lawa kad raya!!!

Abgdin dah ambil dan dah tempek kt blog....Minah pun ambil kad raya abgdin ya...

selamat hari raya...

Muhamad syukri dzun-nurin said...

Buah pauh di tengah bendang
Jadi dagangan di tengah kota
Saudara jauh datang bertandang
Bermaaf-maafan sesama kita

Masak udang dan gulai ketam
Pembasuh mulut kuih keria
Berbunyi mercun berdentum-dentam
Riang gembira di Hari Raya

Sungai disusur sehari-hari
Dalam gelap menangkap ikan
Kami meyusun sepuluh jari
Salah dan silap harap maafkan

Aidilfitri hari kemaafan
Menghapus kesalahan sesama insan
Memupuk perpaduan sesama ehsan
Mengikat tali keakraban

Disisir diandam dengan cekap
Potong rambut pelbagai gaya
Puasa sebulan sudahlah lengkap
Kita menyambut Hari Raya

Adik tersayang segak bergaya
Mengait kuih di atas para
Suasana riang di Hari Raya
Bermaaf-maafan riang gembira

selamat hari raya minah kiwi...enjoy ok..

din3187 said...

dah amik kad raya awak..nnt amik kad raya kite pulak yer..

ada banyak tau.. 20 jenis semuanya..hehe.. :)

http://www.din3187.com/koleksi-kad-raya/

din3187 said...

dah amik kad raya awak..nnt amik kad raya kite pulak yer..

ada banyak tau.. 20 jenis semuanya..hehe.. :)

http://www.din3187.com/koleksi-kad-raya/

azli said...

Salam Aidilfitri sekali lagi dari kami http://firestartingautomobil.blogspot.com/
Salam Kenalan Dari Kami…

“Tanjung Puteri Pantai Gelora,
Selat Tebrau Kembara Mahkota,
Tibanya Syawal Disambut Gembira,
Salam Dihulur Kemaafan Dipinta”,

Jika tidak terlambat dan masih ade kesempatan ini

“Dalam kerendahan hati ade ketinggian budi..
Dalam kemiskinan harta ade kekayaan pekerti..
Dalam kelembutan lidah ade keterlanjuran kata
Dalam gurau dan senda tentunya ade silap berdosa”

Sempena Hari Raya Aidilfitri ini aku menyusun jari salam dihulur memohon ampun dan maaf atas segalanya..

Silalah berkunjung Ke blog kami ye…
salam perantauan pada minah kiwi lama tak datang blog hang ni.. ni lah baru cek mai la ni..aku baru je singgah blog kirrule baca comment dia.. minah rupanya lama tak balik raya dari taun 2005 nape tak habak awal-awal.. aduh minah dok lelama kat sana..insya Allah suatu haari nanti raya cam ni gak minah dapat balik berhari raya jumpa mak pak.. sedih noh aku dengar..aku doa kan minah berada diperantauan sihat dan berjaya nanti ye..Amin..

Kisah Hidup Saya said...

selamat hari raya minah kiwi..salam perkenalan

lama nyer tak balik beraya..kesian

Tipah Tertipu said...

salam minah..amboi lama x dengar khabar hang sihat ka hang kat uk tue???

apa pun aku nak ucapkan selamat hari raya maaf zahir dan batin dari aku la...

kira 0 - 0 la nie

Yang Tertipu

Tipah Tertipu

Naim Rahmat said...

selamat hari raya dari aku jugak minah kiwi..semoga happy happy selalu ke anak cucu

pErEmpUan said...

wlu da terlmbat nk jugak ucap camat hari rayer kat minah kiwi..

wah2 banyak btol dpt kad raya, duit raya dapat x?

hehe..

abang besi said...

minah kiwi!sori lama tk kemari!sori tauu..aii bz men game...huhu....byk weh kad raye!!!suke le tuh...hhehee...

AuraFIza said...

manyaknye kad raye die..
kad raye utk kte takde ke?
takde kad raye, duit raye pn jadik la..
ehh??

Malaysia Largest Car Classified said...

nice blog!